Flexipôžička od VÚB banky teraz až do 150 000 Sk

02.11.2004 Celý región

Bratislava, 29. október 2004 – Flexipôžička od VÚB banky je od novembra ešte atraktívnejšia. Teraz môžu klienti i neklienti banky získať tento jednoduc...
Bratislava, 29. október 2004 – Flexipôžička od VÚB banky je od novembra ešte atraktívnejšia. Teraz môžu klienti i neklienti banky získať tento jednoduchý produkt bez zbytočného papierovania, čakania a bez ručiteľa, s úverovým limitom až do 150 000 Sk.

Kto sa chystá na vianočné nákupy a chce urobiť radosť svojim blízkym darčekom a momentálne nemá dosť peňazí, nie je to beznádejné. Flexipôžičkou získa peniaze na financovanie bežných potrieb, ktoré sú nad rámec reálneho príjmu. Flexipôžička je bezúčelová. Klienti sami rozhodnú, na čo peniaze použijú. Okrem toho si môžu sami určiť výšku pôžičky, dĺžku splácania i mesačnú splátku. Flexipôžička je jednoduchá. Jej rýchle spracovanie spočíva aj v tom, že v priebehu prvej návštevy banka klientovi povie, akú výšku môže čerpať a hotovosť môže čerpať už na druhý deň. K podpisu zmluvy potrebuje občiansky preukaz a ďalší doklad totožnosti (napr. kartu poistenca, vodičský preukaz alebo cestovný pas), doklad o adrese a doklad o príjme a už 15 minút po podpísaní zmluvy má na účte svoje peniaze. K pôžičke nie je potrebný žiadny ručiteľ, ani spoluúčasť inej osoby. Pri flexipôžičke nemusí uhradiť ani akontáciu. Záujemcovia sa môžu o ďalších výhodách flexipôžičky informovať na najbližšej pobočke VÚB a zistia, že je rýchlym riešením pre ich peňaženky.

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Gruppo Banca Intesa. Zaujíma popredné miesto na slovenskom finančnom trhu tak v oblasti pasívnych, ako aj aktívnych obchodov. Za rok 2004 získala prestížnu cenu časopisu Euromoney – Najlepšia banka na Slovensku ako aj cenu časopisu The Banker – Bank of the Year 2004 in Slovakia. VÚB banka má po celom Slovensku 207 retailových a 26 firemných pobočiek. V roku 2004 schválila VÚB banka takmer 51 500 spotrebných úverov v objeme viac než 2,8 miliardy Sk.
 

Vyberte región